Privaatsuspoliitika

ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE GARMINGPS.EE VEEBIPOES

Veebipoe Garmingps.ee isikuandmete vastutav töötleja on PT Mikro OÜ (registrikood 10054132) asukohaga Rägavere tee 37 Rakvere Lääne-Virumaa 44312 tel 3223456 ja e-kiri info@itshop.ee.

Milliseid isikuandmeid töödeldakse

− nimi, telefoninumber ja e-posti aadress;

− kauba kohaletoimetamise aadress;

− pangakonto number;

− kaupade ja teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed (ostuajalugu);

− klienditoe andmed.

 Mis eesmärgil isikuandmeid töödeldakse

Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks.

Ostuajaloo andmeid (ostu kuupäev, kaup, kogus, kliendi andmed) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks

Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks.

Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada kaupade ja teenuste osutamise seonduvaid küsimusi (klienditugi).

Veebipoe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.

 Õiguslik alus

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil.

Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).

Vastuvõtjad, kellele isikuandmed edastatakse

Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks ja kliendiprobleemide lahendamiseks.

Nimi, telefoninumber ja kliendi aadress edastatakse kaupa tarnivale kullerile.

Isikuandmeid võidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebipoe funktsionaalsuse või andmemajutuse tagamiseks.

 Turvalisus ja andmetele ligipääs

Isikuandmeid hoitakse teenusepakkuja serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi või Euroopa Liidu majanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil. Andmeid võidakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks ning USA ettevõtetele, kes on liitund andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga.

Juurdepääs isikuandmetele on veebipoe töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoe teenust.

Veebipood rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest.

Isikuandmete edastamine veebipoe volitatud töötlejatele (nt andmemajutus) isikuandmete töötlemine toimub veebipoe ja volitatud töötlejatega sõlmitud lepingute alusel. Volitatud töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed.

 Isikuandmetega tutvumine ja parandamine

Isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi veebipoe kasutajaprofiilis. Kui ost on sooritatud ilma kasutajakontota, siis saab tutvuda isikuandmetega klinditoe vahendusel.

 Nõusoleku tagasivõtmine

Kui isikundmete töötlemine toimub kliendi nõusoleku alusel, siis on kliendil õigus nõusolek tagasi võtta teavitades sellest kliendituge e-posti teel info@itshop.ee.

 Säilitamine

Veebipoe kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, va juhul kui selliseid andmeid on vaja säilitada raamatupidamise jaoks või tarbijavaidluste lahendamiseks.

Kui veebipoes on ost sooritatud ilma kliendikontota, siis säilitatakse ostuajalugu kolm aastat.

Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isikuandmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni (kolm aastat).

Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed säilitatakse seitse aastat.

 Kustutamine

Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

 Otseturustusteated

E-kirja aadressi kasutatakse otseturundusteadete (uudiskirjade) saatmiseks, kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide või võtta ühendust klienditoega.

 Vaidluste lahendamine

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel (epood@itshop.ee). Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).

 Kuidas me küpsiseid kasutame

Küpsis on väike fail, mis küsib luba end Teie arvutisse paigaldamiseks. Peale nõustumist fail lisatakse ja see aitab edaspidi analüüsida võrguliiklust meie lehel või teavitab Teid, millal oleks aeg mõnda konkreetset lehte külastada. Küpsised lubavad veebiteenustel külastajatele individuaalselt vastata. Veebiteenus saab selle abil salvestada kliendi autentimisinfot, ostukorvi sisu, eelistatud valuutat, võimaldada kliendil näha oma viimati vaadatud toodet ja paljut muud, mis muudab teenuse kasutamise külastajale tulevikus mugavamaks.

Liikluse ajaloo jälgimise küpsis võimaldab meil tuvastada, milliseid lehekülgi kõige rohkem kasutatakse. See aitab meil analüüsida veebiliiklust meie lehel ja parandada meie lehekülge, et seda oleks võimalikult mugav kasutada. Me kasutame antud informatsiooni ainult statistiliseks analüüsiks misjärel eemaldame andmed oma süsteemist.

Kokkuvõtvalt aitavad küpsised meil pakkuda Teile paremat veebisaiti näidates meile millised leheküljed meie veebisaidil Teile kõige rohkem huvi pakuvad. Küpsis ei anna mingil juhul meile ligipääsu Teie arvutile või muud identifitseerivat infot, mida Te ei ole vabatahtlikult otsustanud meile jagada. Üldjuhul võtavad veebilehitsejad küpsised automaatselt vastu, kuid Teil on võimalik seda muuta. See võib häirida meie veebilehe kõikide võimaluste kasutust.

Tasuta tarne pakiautomaati alates ostust 49€. Laokaubale kiire 1-3 päevane tarne.   14 päevane kauba tagastusõigus vastavalt EV seadustele. Konsulteerime ja anname nõu telefoni ja meili teel täiesti tasuta. Kirjutage ja küsige tellimus@garmingps.ee